Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
醃海鮮
- 15 克 蒜頭
- 150 克 去皮白肉魚片 ,切片
- 200 克 花枝 ,切圈
- 200 克 蝦仁
-
200
克 淡菜
veya 200 克 帶殼鮑魚 - 1 ½ 茶匙 薑黃粉
- 2 茶匙 檸檬汁
羅望子蒸海鮮
- ½ 茶匙 小茴香籽
- 1 茶匙 芫荽籽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 肉豆蔻粉
- 10 克 薑 ,切片
- 80 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 1 枝 新鮮紅辣椒 ,切段(約3公分)
- 15 克 油
- 100 克 羅望子醬
- 1 大匙 魚露
- 60 克 罐裝蕃茄碎
- 60 克 酸奶油
- 50 克 紅甜椒 ,切丁(寬約1公分)
- 50 克 青椒 ,切丁(寬約1公分)
- 1000 克 水 (蒸煮用)
- 5 克 九層塔 ,取葉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1156.5 kJ / 276.6 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 0.9 g