Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 克 牛肉塊 ,切片(厚約1公分)
- 1 大匙 低筋麵粉
- 10 克 油
- 20 克 奶油
- 15 克 蒜頭 ,切片
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 250 克 蕃茄汁 (可果美蕃茄汁)
- 80 克 紅酒
- 80 克 日式烏斯特醬 (中濃調味醬)
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粗粒
- ½ 片 乾燥月桂葉
- 150 克 蘑菇 ,切片(約1公分)
- 40 克 酸奶油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1594.5 kJ / 381.4 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Karbonhidrat
- 32.8 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 1.5 g