Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 0
Ripieno
- 500 g di porri a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mortadella a fette
- 100 g di olive nere denocciolate
- 500 g di pomodori gialli a metà
- 150 g di provola dolce a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2355 kJ / 563 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 63.6 g
- Yağ
- 25.9 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Calzone
2h 50min
Panzerotti alla romana
55min
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min
Focaccia di patate
2h 50min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min