Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Patate in purea
- 400 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blinis al curry con gamberi
1sa
Torta di cioccolato e patate
1sa 30 dk
Cannoli al nocciolato
20 min
Purè di manioca
50 min
Patate svedesi
55min
Polpettine di manzo vietnamite con noodles piccanti
1sa
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1sa 40 dk
Carimañolas di carne e formaggio
2 godz. 10 min
Burro ai gamberi
2 Std. 35 Min
Torta al burro di arachidi e biscotti
1h 25 min
Patate ripiene su cipolle caramellate
1h 15min
Pastella per crêpes al cacao
1sa