Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Patate in purea
- 400 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50 dk
Tartufi con cuore al cocco
6 Std. 50 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Panzerotti alla romana
55 dk
Granita al cocco
6h 20 min
Maxi cannoncino ripieno
6 Std. 30 Min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1sa
Crème caramel cocco e banana
5h
Torta natalizia
3h 25min
Torta crema e cioccolato
1h 35min
Panna montata al frutto della passione
5min
Tiramisù da bere
10min