Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Praliné de amêndoa
- 50 g açúcar
- 25 g água
- 50 g amêndoa s/ pele
Gelado bicolor
- 500 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 320 g leite condensado
- 20 g cacau em pó
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1718.7 kJ / 410.8 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 32.4 g
- Yağ
- 30.2 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 76.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelado com crocante de chocolate e avelã
8h 30min
Gelado de amêndoa
8 Std.
Gelado de menta
12ωρ.
Gelado de baunilha
12ωρ.
Gelado de chocolate e framboesa
8 Std.
Gelado de chocolate e café
5h 15min
Gelado de nata com chocolate
8 Std. 45 Min
Gelado de chocolate branco e framboesas com chocolate quente
5h 30 min
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2h 30min
Gelado de cheesecake
13 Std.
Gelado de baunilha com cobertura de chocolate
24h
Gelado bom
10h