Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina di grano + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema pasticcera
- 250 g di latte
- 25 g di farina di grano
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 35 g di zucchero
- 5 g di zucchero vanigliato
- ½ cucchiaino di acqua di fiori d'arancio
Terminare la preparazione
- 800 g di albicocche sciroppate, a metà
- 1 tuorlo
- 20 g di granella di zucchero
- 30 g di mandorle a lamelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1279 kJ / 306 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 30.3 g
- Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta margherita
50 min
Biscotti girelle
2 Std. 45 Min
Torta di carote
1 godz. 10 min
Torta cappuccino e caramello
2 Std.
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2h 30min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45min
Purè di manioca
50 min
Filetto in crosta di patate
2 godz. 15 min
Torta ripiena di anatra, albicocche e pinoli
1 Std. 20 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6u.
Torta deliziosa di mandorle
9sa
Castella cake (Kasutera)
1h 45min