Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 100 g di Feta (formaggio greco) a dadini (1 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 20 g di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini all'olio
3h 10min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Corona bordolese
5h 20min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Panini al latte
4h 50min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pagnotta casereccia
5h 10min