Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
流心餡(建議前一晚預做備好)
- 10 顆 鹹蛋黃 (生)
- 米酒 ,適量
- 20 克 無鹽奶油
- 80 克 奶水 (例如黑白奶水或三花奶水)
- 20 克 白巧克力 ,切小塊
奶皇餡(建議前一晚預做備好)
- 145 克 椰漿
- 25 克 低筋麵粉
- 90 克 細砂糖
- 25 克 卡士達粉
- 30 克 奶粉
- 40 克 煉乳
- 45 克 蛋 ,打散均勻
- 45 克 有鹽奶油
- 15 克 帕瑪森起士粉
麵皮和製作
- 35 克 蛋 ,打散均勻
- 35 克 椰漿
- 180 克 有鹽奶油 ,室溫軟化
- 395 克 低筋麵粉
- 90 克 冰糖粉
- 少許 高筋麵粉 ,撒粉用
- 少許 奶油,有鹽或無鹽 ,塗抹用
- 1 顆 蛋黃
- 1 大匙 水
- 1 大匙 蜂蜜
- Besin Değeri
- şuna göre 1 顆
- Kalori
- 1075.9 kJ / 257.4 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 25.4 g
- Yağ
- 13.9 g
- Doymuş Yağ
- 40.9 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 110.2 mg