Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g Mandarinensaft, frisch gepresst
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 30 g Vanillelikör (z. B. Licor 43)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1725 kJ / 412 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aprikosen-Konfitüre
30min
Erdbeer-Gelee
1h
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35min
Birnenkonfitüre
20 Min
Kiba-Gelee
25 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Waldfrucht-Gelee
35min
Orangenkonfitüre
45min
Apfelgelee
5h 30min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30min
Johannisbeergelee
25 min