![Œufs Benedict light Œufs Benedict light](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6D1E0840-DF1F-4C05-B1A2-771FCCC604DE/Derivates/7bf702a9-f706-49d3-98ef-cb50c8aa2880.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 4 œufs
- 610 g d'eau
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 2 c. à soupe de crème liquide entière
- 2 c. à café de fécule de maïs
- du poivre moulu
- 110 g de beurre demi-sel bien froid, coupé en cubes (1 cm)
- 4 muffins anglais
-
70
g de mélange de jeunes pousses de salade
veya 70 g de roquette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1997 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de poulet, lentilles et girolles
35min
Soupe miso
40min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
Değerlendirme yok
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Petits tartares de bœuf
1h
Œufs Bénédicte
45min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45min
Œufs mollets, ratatouille et jambon
40min
Sauce feta-yaourt
10min
Œufs brouillés aux fines herbes
30min