Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g buğday
- 400 g un,tam buğday
- 1 ½ tk tuz
- 230 - 260 g su,ılık
- 40 g sıvı yağ
- 40 g yaş maya,ufalanmış
- 1 tutam şeker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 2903 kJ / 693 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Sütlü Ekmek
2h 35min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Baget ekmek
3h 45min
Havuçlu Mercimekli Humus
20 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1 Std. 20 Min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min