Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rice
-
130
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 800 g water
- 1 pinch fine sea salt
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 250 g Arborio rice
- 1 pinch saffron threads
- 1 Tbsp water, hot
Red Pesto
- 150 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 20 g fresh basil leaves
- 1 garlic clove
- 60 g toasted pine nuts
- 1 pinch ground black pepper
- 40 - 50 g extra virgin olive oil, to taste
Batter
- 170 g plain flour
- 1 medium egg
- 160 g water
Assembly
- 200 g breadcrumbs (see tip)
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1569 kJ / 376 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 34.5 g
- Yağ
- 21.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1h
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Dr. Pop BBQ Sauce
Değerlendirme yok
Chocolate Salami
4h 5min
Patatas bravas with chorizo
1 Std. 20 Min
Tzatziki
20min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Beef Kebabs with Monkey Gland Sauce
2 Std.
Lemon and Rosemary Infused Oil
15 Min
Polenta
1h
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4 godz. 45 min
Lamb kleftiko
4h