Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 200 g pasta flour (00 flour)
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g fresh spinach, washed and dried
- 1 egg, large
- 1 egg yolk, from large egg
Ricotta and Spinach Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 50 g shallots, quartered
- 15 g unsalted butter
- 300 g fresh spinach, washed and dried
- 120 g ricotta cheese
- 1 pinch ground nutmeg
Cooking
- semolina, fine, for dusting
- 1 egg white, for brushing
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- olive oil, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 16.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 Std. 30 Min
Bagels
1 Std. 20 Min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Prawn Dumplings
1 godz. 15 min
Fresh pasta dough
1 Std.
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Egg Free Pasta
1h 35min
Fresh pasta dough
1 Std.
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 Std. 40 Min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Gnocchi
1 Std. 40 Min