Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
L'ananas
- 350 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 50 g de sucre roux
- 30 g de rhum
- 500 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3018 kJ / 720.2 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 94.8 g
- Yağ
- 32.8 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 godz. 35 min
Pavlova mangue-kiwi
4 Std. 10 Min
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Tartelette à la mangue
4h 45min
Pavlova aux figues
4h
Pavlova en verrine
14h 30 min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 godz. 15 min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2h
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Pavlova à la grenade
3h
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4h