Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
TM6 TM5

Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises

3.2 (25 değerlendirme)

Malzemeler

La pannacotta noix de cajou

  • 100 g de sucre en poudre
  • ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
  • 200 g de noix de cajou
  • 2 c. à café bombée d'agar-agar
  • 15 g d'huile de tournesol
  • 500 g d'eau

Le coulis de framboises

  • 40 g de sucre en poudre
  • 300 g de framboises fraîches
    veya 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées
  • 40 g de jus de citron

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1431 kJ / 342 kcal
Protein
8 g
Karbonhidrat
34 g
Yağ
18 g
Lif
3.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler