Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pannacotta noix de cajou
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 200 g de noix de cajou
- 2 c. à café bombée d'agar-agar
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
Le coulis de framboises
- 40 g de sucre en poudre
-
300
g de framboises fraîches
veya 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées - 40 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1431 kJ / 342 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 godz. 30 min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Entremets mangue-coco
2 godz. 25 min
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12h 15min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4 godz.
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Mille-feuille pistache-framboise
1 Std. 45 Min
Fontainebleaux et coulis de cerises
4 Std. 40 Min
Mousse de fraise
4h 15min