Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 2 Eier (siehe Tipp)
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Crème fraîche
- ¼ TL Zitronenschale, fein abgerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 200 g Nordseekrabben
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 4 Scheiben Brot (z.B. Schwarzbrot)
- ½ - 1 Apfel, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1211 kJ / 289 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Matjes mit Radieschensalat
50min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Nizza-Salat
40 min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Matjesstulle mit Kressedip
2h 40min
Marinierte Tomaten
35min
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Blitz-Stulle
10 min
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.
Gurkenhäppchen mit Lachs
15 min