Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 2 Eier (siehe Tipp)
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Crème fraîche
- ¼ TL Zitronenschale, fein abgerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 200 g Nordseekrabben
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 4 Scheiben Brot (z.B. Schwarzbrot)
- ½ - 1 Apfel, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1211 kJ / 289 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 Min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min
Nizza-Salat
40min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min
Nord-Süd-Cocktail
15 Min
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 godz. 50 min
Matjes-Katersalat
55min
Matjesstulle mit Kressedip
2 Std. 40 Min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Heringsstipp mit Drillingen
1 Std.
Blitz-Stulle
10 Min