Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 2 Eier (siehe Tipp)
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Crème fraîche
- ¼ TL Zitronenschale, fein abgerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 200 g Nordseekrabben
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 4 Scheiben Brot (z.B. Schwarzbrot)
- ½ - 1 Apfel, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1211 kJ / 289 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Matjes-Katersalat
55min
Crespelle mit Räucherlachs und Rote Bete-Apfel-Salat
1h
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Matjes mit Radieschensalat
50min
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Graved Lachs
48 Std.
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Lachs im Päckchen
40min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Putello Tonnato
4h