Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 105 g Rohrohrzucker
- 4 Gewürznelken
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 1350 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- ½ - ¾ TL Zimt, gemahlen
- 1 - 2 Prisen Salz, unjodiert
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1092 kJ / 260 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Marillenmarmelade
35min
Hollerkoch
2h 50min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Semmelknödel
50min
Germknödel
1hod.
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10 min
Powidl
8h
Ribiselgelee
55min
Marillenröster
30 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Marillenkuchen
1hod. 30min