Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 105 g Rohrohrzucker
- 4 Gewürznelken
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 1350 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- ½ - ¾ TL Zimt, gemahlen
- 1 - 2 Prisen Salz, unjodiert
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1092 kJ / 260 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Semmelknödel
50min
Gebackene Hollerstrauben
30min
Marillenröster
30min
Ribiselgelee
55min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Marillennektar
2h
Marillenmarmelade
35min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Marillenkuchen
1h 30min
Powidl
8h
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min