Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 105 g Rohrohrzucker
- 4 Gewürznelken
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 1350 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- ½ - ¾ TL Zimt, gemahlen
- 1 - 2 Prisen Salz, unjodiert
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1092 kJ / 260 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Germknödel
1h
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20min
Powidl
8h
Ribiselgelee
55min
Hollerkoch
2h 50min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Semmelknödel
50min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Marillenmarmelade
35min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min
Marillenröster
30min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min