Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g Schmer (Bauchfilz)
- 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eidotter
- 120 g Weißwein
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Prise Salz
- Öl zum Einfetten
- 400 - 500 g Marmelade (z. B. Ribisel- oder Marillenmarmelade)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 740 kJ / 177 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burgenländerkipferl
1sa 25 dk
Leberpastete im Glas
4 godz.
Grammelstrudel
1 godz. 45 min
Grammelpogatscherl
1h 10min
Kardinalschnitten
3h
Mostschober
2h
Paradeiser-Chili-Sauce
1h
Gsiberger Leberpastete
3 godz. 30 min
Eisweintascherl
1h 20min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min
Bröselknödel
40min
Wurstaufstrich
10 min