Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates entières pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 50 g de pâtes sèches, type vermicelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 557.5 kJ / 133 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Soupe de tomates et courgettes
55min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 Min
Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu
30min
Potage au poireau
30min
Velouté de tomates à la crème
35 Min
Velouté de tomate
30min
Velouté de tomate
40min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35 Min
Soupe de tomate au basilic
30min
Bouillon aux pâtes alphabet
25 min
Velouté d'endive
35 Min