Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de cèpes frais
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de beurre doux
- 30 g d'oignon jaune
- 170 g de farine de blé
- 800 g de lait entier, à température ambiante
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 - 500 g de chapelure
- 3 œufs, battus
- 300 g d'huile de friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 1446 kJ / 346 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Les doubitchous... ça se mange sans faim !
24h 10 min
Gnocchi de châtaigne aux cèpes
1 Std.
Empanadillas de poulpe
1 Std. 30 Min
Dip aux haricots noirs
25min
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15min
Eclairs au foie gras
3h 15min
Gougères aux champignons de Paris
1 Std. 30 Min
Croquetas de jambon de Bayonne
3j
Cromesquis de pomme de terre au cœur nantais
1 Std.
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50min
Bouchons de mahi mahi
1h 20min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h