Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Fettuccine all'abruzzese
1 Std.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 godz. 5 min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 min
Tagliolini al tartufo
45 Min
Penne alla Norcina
45 Min
Tordelli lucchesi
2 Std. 30 Min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 Min
Ciaramicola
1 Std.
Strangozzi alla nonna Sabina
2hod. 5min
Ragù di tonno fresco
1 Std.