Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Penne alla puttanesca
35 min
Tagliolini al tartufo
45 min
Lumachine in rosso
1h 40min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 min
Scrambled eggs sottovuoto
40 min
Marinatura al Whisky
15 Min
Lampredotto
1 godz. 20 min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min
Canapè al prosciutto Serrano
40 min
Torta al testo
1h
Pici all'aglione
1h 25min