Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di pane bianco in cassetta, la mollica
- aceto di vino bianco q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 10 g di cipolla bianca
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 110 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 5376 kJ / 1285 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 17.2 g
- Yağ
- 131 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa ai capperi
10 Min
Salsa di cipolle e mele
30 Min
Torta di pane salata
55 Min
Parmigiana di sedano rapa
2 Std.
Sformato di cardi
1h
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Değerlendirme yok
Condimento allo yogurt arancia e semi di papavero
10 Min
Salsa della nonna
3h 30min
Salsa alla reggiana
15 Min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Salsa turca
10 Min
Agliata verde
15 Min