Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di pane bianco in cassetta, la mollica
- aceto di vino bianco q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 10 g di cipolla bianca
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 110 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 5376 kJ / 1285 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 17.2 g
- Yağ
- 131 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1 Std.
Salsa alla reggiana
15 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Cipolle al gratin
1 Std.
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min
Uova alla greca
40min
Salsa olandese
30 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Salsa tartara
10min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min