Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl, nativ
- 30 g Schalotten
-
400
g Pouletbrustfilets, in Würfeln (2-3 cm)
veya 2 Pouletschenkel-Steaks ohne Haut und ohne Knochen, in Würfeln (2-3 cm) - 8 schwarze Oliven, entsteint, in Hälften
- 8 grüne Oliven, entsteint, in Hälften
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 680 g Wasser
- 1 TL Tomatenpurée
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Ghackets mit Hörnli
30min
Rindsstroganoff
45min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Penne mit Thon
35min
Riz Casimir
45min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30min
Hörnlisalat
35min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Poulet-Speck-Auflauf
1h 10min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min