Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl, nativ
- 30 g Schalotten
-
400
g Pouletbrustfilets, in Würfeln (2-3 cm)
veya 2 Pouletschenkel-Steaks ohne Haut und ohne Knochen, in Würfeln (2-3 cm) - 8 schwarze Oliven, entsteint, in Hälften
- 8 grüne Oliven, entsteint, in Hälften
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 680 g Wasser
- 1 TL Tomatenpurée
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Ghackets mit Hörnli
30min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 Min
Riz Casimir
45 Min
Gelber Reis mit Poulet
40 Min
Penne mit Thon
35 Min
Poulet-Speck-Auflauf
1h 10min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 Min