Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta und Schinken-Gemüse-Mischung
- 1 TL Butter, zum Einfetten
- 200 g Emmentaler, in Stücken (2 cm)
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 250 g Weisskabis, in Stücken (3 cm)
- 200 g Hinterschinken, in Tranchen, halbiert
- 1200 g Wasser
- 300 g Pasta getrocknet, z. B. Älplermagronen (Kochzeit 5 Minuten)
- 200 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 1 ½ TL Salz
- ½ Bund Schnittlauch (ca. 10 g), fein geschnitten
Guss
- 2 Eier, frisch
- 200 g Vollrahm
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- ¼ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3781 kJ / 905 kcal
- Protein
- 47.7 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 49 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hörnlisalat
30 min
Älpler Magronen
45min
Chili con Cervelat
1u.
Älplermagronen
30 min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10 min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Älpler Magronen
45min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Riz Casimir
45min
Hörnliauflauf
50min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min