Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g natives Olivenöl extra
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Pouletschenkel-Steaks ohne Haut und ohne Knochen, in Stücken
- 170 g grüne Peperoni, in Streifen (ca. 2 cm x 3 cm)
- 170 g rote Peperoni, in Streifen (ca. 2 cm x 3 cm)
- 850 g Geflügelbouillon
- 1 Prise Paprikapulver
- ½ TL Lebensmittelfarbe, gelb (s. Tipp)
- ½ TL Salz
- 350 g weisser Rundkornreis
- 100 g grüne Erbsen, frisch oder gefroren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2353 kJ / 563 kcal
- Protein
- 27.37 g
- Karbonhidrat
- 47.83 g
- Yağ
- 29.13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Riz Casimir
45 min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 godz.
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min
Penne mit Thon
35min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Rindsstroganoff
45 min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min.