Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Olivenöl, nativ
- 2 Knoblauchzehen
- 2 - 3 Zweigchen Thymian, frisch, Blättchen gewaschen und getrocknet
- 400 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 40 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 15 - 20 g Steinpilze, getrocknet, 20 Min. in lauwarmem Wasser eingeweicht und ausgedrückt
- 300 g Auberginen, in Würfeln (1-2 cm)
- 1 TL Salz
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Bucatini
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1992 kJ / 476 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gedämpfte Auberginen mit Reis
1 godz.
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Nasi goreng
50min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Linguine mit Riesencrevetten
30 min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min
Parmigiana al forno
1hod. 50min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1 godz.
Vegetarische Carbonara
30 min