Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastateig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
Pesto
- 20 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Pecorino Romano, in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Rucolablätter, gewaschen und getrocknet
- 10 g Walnüsse, enthülst
- 10 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 80 g Olivenöl, nativ, bereits in eine Kanne eingewogen
- 100 g frischer Ricotta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nasi goreng
50 dk
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 dk
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 dk
Risotto milanese
30 dk
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 dk
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1sa
Poulet Tajine mit Honig und Zwetschgen
40min
Chäsfondue
20min
Älplermagronen
30 dk
Munder Safranrisotto
45 dk
Polenta mit Pilzragout
45 dk