Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastateig
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
Pesto
- 20 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Pecorino Romano, in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Rucolablätter, gewaschen und getrocknet
- 10 g Walnüsse, enthülst
- 10 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen
- 1 Knoblauchzehe (optional)
- 80 g Olivenöl, nativ, bereits in eine Kanne eingewogen
- 100 g frischer Ricotta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Älpler Magronen
45min
Munder Safranrisotto
45min
Kabeljau-Gratin
50min
Risotto milanese
30min
Älpler-Gratin
50min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Poulet-Birnen-Pie
2 Std. 40 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Bündner Maluns
45min
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2h
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3u. 15min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min