Cihazlar ve Aksesuarlar
雪菜春笋炖春鸡
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
3 人份
Malzemeler
-
盐1 茶匙
-
鸡 约400克,一切二再在表皮划两刀½ 只
-
油20 克
-
雪菜 切碎泡水5分钟后沥干水分120 克
-
笋 新鲜竹笋切丝100 克
-
蘑菇 切片30 克
-
料酒10 克
-
姜 切丝1 片
-
水500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
27.5 g
Kalori
1290 kJ /
308.3 kcal
Yağ
19.9 g
Lif
4.1 g
Karbonhidrat
2.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
品味江南
69 Tarif
Çin
Çin
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin