Cihazlar ve Aksesuarlar
章鱼烧肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
姜 切片10 克
-
400 克 中等大小的墨鱼, 洗净去内脏,切块新鲜章鱼 洗净去内脏,切块400 克
-
料酒100 克
-
五花肉 切块,5x5厘米350 克
-
冰糖50 克
-
生抽25 克
-
老抽15 克
-
水50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
28 g
Kalori
1991 kJ /
476 kcal
Yağ
30.4 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
20.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
饗食弄堂
66 Tarif
Çin
Çin