
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Magertopfen (Flüssigkeit abgießen), zerbröselt
- 130 g Butter weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Weichweizengrieß Type 480
- 145 g Semmelbrösel
- 30 g Staubzucker etwas mehr für die Brösel und zum Bestreuen
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht
- 800 g frische Marillen halbiert und entsteint
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 80 - 100 g Gelierzucker 3:1 nach Geschmack
- 1 Zimtstange
- ½ TL Zimt, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 764 kcal / 3199 kJ
- Protein
- 25 g
- Yağ
- 28 g
- Karbonhidrat
- 94 g
- Lif
- 6.7 g
- Doymuş Yağ
- 18 g
- Sodyum
- 784 mg