Cihazlar ve Aksesuarlar
春笋咸肉千张
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 50 dk
3 人份
Malzemeler
-
姜4 片
-
干的虾米 泡水10分钟沥干10 克
-
肉糜220 克
-
料酒5 克
-
麻油1 茶匙
-
生抽10 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
糖½ 茶匙
-
蛋1 颗
-
千张 薄千张,切成15*25厘米,约8份2 张
-
葱8 根
-
咸肉 切块,水里浸泡20-30分钟。140 克
-
葱 切段1 根
-
鸡高汤1200 克
-
盐 可根据个人口味调节适量
-
笋 切滚刀块200 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
43.3 g
Kalori
3101.7 kJ /
741.3 kcal
Yağ
58.8 g
Lif
2.3 g
Karbonhidrat
8.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
品味江南
69 Tarif
Çin
Çin