Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 200 g Mehl
- 1 Msp. Salz
- 30 g Wasser, kalt
- 1 Ei, getrennt
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Belag
- 30 g Butter, in Stücken
- 300 g Porree, in dünnen Ringen (5-8 mm)
-
50
g Weißwein
veya 50 g Brühe - 150 g Crème fraîche
- 30 g Mehl
- 200 g Feta, zerbröckelt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 1.6 g
Alternatif tarifler
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min
Möhrenquiche mit Salbei
1hod. 35min
Mediterrane Gemüsequiche
1 Std. 20 Min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Venezianischer Zwiebelkuchen
1hod. 10min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Porreewähe
1h 15min
Grünkohl-Quiche
1hod. 30min
Paprika-Feta-Tarte
1h
Porreetorte
1 Std. 20 Min
Grünkohltarte
2hod.