Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 200 g Mehl
- 1 Msp. Salz
- 30 g Wasser, kalt
- 1 Ei, getrennt
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Belag
- 30 g Butter, in Stücken
- 300 g Porree, in dünnen Ringen (5-8 mm)
-
50
g Weißwein
veya 50 g Brühe - 150 g Crème fraîche
- 30 g Mehl
- 200 g Feta, zerbröckelt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 1.6 g
Alternatif tarifler
Grünkohltarte
2h
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min
Porreewähe
1h 15min
Spinattarte
1 godz. 20 min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35 min.
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min
Porreetorte
1 godz. 20 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Mediterrane Gemüsequiche
1 godz. 20 min
Kürbis-Feta-Quiche
45 min