Quetschkartoffeln mit Quark-Dip
TM6 TM5

Quetschkartoffeln mit Quark-Dip

4.4 (303 değerlendirme)

Malzemeler

Quetschkartoffeln

  • 600 g Wasser
  • 1000 g festkochende Kartoffeln, mittelgroß, ungeschält
  • 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 1 TL Paprika edelsüß
  • 4 Prisen Salz

Quarkdip und Fertigstellung

  • 1 Glas Senfgurken (Abtropfgew. 215 g)
  • 60 g Rucola
  • 250 g Magerquark
  • 100 g Schmand
  • 2 Prisen Salz
  • 2 Prisen Piment d'Espelette
    veya 2 Prisen Cayenne-Pfeffer

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
1336 kJ / 320 kcal
Protein
15 g
Karbonhidrat
44 g
Yağ
7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler