Cihazlar ve Aksesuarlar
剝皮辣椒香菇雞湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
香油5 克
-
薑 切片10 克
-
剝皮辣椒 依個人口味添加40 - 80 克
-
米酒15 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約5公分)500 克
-
水1300 克
-
枸杞1 茶匙
-
乾香菇 泡軟10 朵
-
鹽1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
28.9 g
Kalori
1663 kJ /
398 kcal
Yağ
23.4 g
Lif
14.5 g
Karbonhidrat
25.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
熱炒排行榜
10 Tarif
Tayvan
Tayvan