Cihazlar ve Aksesuarlar
Chicken stock paste
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
1 Complete Recipe
Malzemeler
-
chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces300 g
-
mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Complete Recipe
Protein
58 g
Kalori
2714 kJ /
649 kcal
Yağ
35 g
Lif
5.9 g
Karbonhidrat
8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Vegetable Stock Powder
4h
Browned beef cubes (medium)
15min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Beef rendang
6h 20min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35min
Pearl rice meatballs
2h
Stir-fried vegetables
10min
Nyonya Spice Paste
15min