Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces
- 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse salt
- 100 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 2714 kJ / 649 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacon with chicken strips
15 min
Minced raw meat
35min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min
Poached eggs with hollandaise
40 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sautéed prawns
15 min
Browned beef cubes (well done)
15 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Değerlendirme yok
Browned Shallots (350 g)
25 min
Slow Cooked Oxtail
8 godz. 20 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min