Cihazlar ve Aksesuarlar
蒜辣黑白木耳蘆筍
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒 切段15 克
-
油10 克
-
新鮮白木耳 切片(約3公分)120 克
-
新鮮黑木耳 切片(約3公分)120 克
-
水20 克
-
醋1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖2 茶匙
-
蘆筍 切段(約3公分)60 克
-
香油 少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
2 g
Kalori
440 kJ /
105 kcal
Yağ
5 g
Lif
9 g
Karbonhidrat
18 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
三高族怎麼吃
10 Tarif
Tayvan
Tayvan