干燒蕃茄蝦

干燒蕃茄蝦

3.8 9 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
2 人份

Malzemeler

  • 40 克
  • 草蝦 去鬚腳、開背去腸泥
    200 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 洋蔥 切塊
    30 克
  • 李型番茄 切片
    100 克
  • 番茄醬
    1 大匙
  • 米酒
    10 克
  • 烏醋
    5 克
  • 白醋
    5 克
  • 調味用
    1 茶匙
  • 切末
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 22.97 g
Kalori 1126 kJ / 269 kcal
Yağ 16.42 g
Lif 1.11 g
Karbonhidrat 8.73 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...