Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 320 g di farina tipo 0
- 40 g di burro morbido a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
-
100
g di mozzarella ben sgocciolata a pezzi (2 cm)
veya 100 g di scamorza (o caciotta) a pezzi (2 cm) - 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio di semi per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 24.5 g
- Yağ
- 26.8 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Focaccia di patate
2h 50min
Panzerotti alla romana
55min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Mini panzerotti al pecorino
1h 40 min.
Panzerotti romani
1h 10min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Calzone
2h 50min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h