Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min
Pasta con salsa al tonno
30 Min
Sformato di pasta
50 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 Min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 Min
Linguine al salmone e vodka
20 min
Penne alla puttanesca
35 Min
Farfalle ai quattro formaggi
20 min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Penne al tonno
35 Min