Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30 min
Riso al pomodoro
30 min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Penne alla puttanesca
35 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min
Frittelle di patate
45 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Sformato di pasta
50 min