Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Rindergulasch
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 375 g Möhren, längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- 15 g Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
- 2 frische Lorbeerblätter, mehrfach eingeschnitten
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- 6 Wacholderbeeren, angedrückt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 300 g Wasser
- 2 - 3 TL Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1829 kJ / 436 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Gulasch Stroganoff
1u. 10min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Gulaschsuppe
1u. 5min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Boeuf Bourguignon
1 godz. 30 min
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Schweinerücken mit schwarzer Pfeffer-Bröselkruste
1h
Lammeintopf mit Paprika
50 min.
Italienisches Gulasch
2 godz.
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 Min