Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Rindergulasch
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 375 g Möhren, längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- 15 g Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
- 2 frische Lorbeerblätter, mehrfach eingeschnitten
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- 6 Wacholderbeeren, angedrückt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 300 g Wasser
- 2 - 3 TL Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1829 kJ / 436 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Rinderragout mit Bohnen
50min
Rinderschmortopf
1h 20 min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20 min
Kalbsragout mit Erbsen
1hod. 15min
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25 min
Gulasch Stroganoff
1h 10 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1hod.
Italienisches Gulasch
2hod.
Paprikagulasch
1h 25 min