Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 1 ½ TL Zucker
- 6 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 80 g Cornichons, in Stücken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 800 g Rindfleisch (aus der Schulter), in Würfeln (ca. 2 cm)
- 250 g Rotwein
- 200 g Wasser
- 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- 250 g Champignons, in Scheiben
- 100 g Perlzwiebeln, frisch
- 2 EL Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2236 kJ / 533 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulaschsuppe deluxe
2 Std.
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Tomatensuppe mit Hähnchen
45min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Gulaschsuppe
1h 15min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Pichelsteiner Eintopf
1 Std. 10 Min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 Std. 30 Min