Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 1 ½ TL Zucker
- 6 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 80 g Cornichons, in Stücken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 800 g Rindfleisch (aus der Schulter), in Würfeln (ca. 2 cm)
- 250 g Rotwein
- 200 g Wasser
- 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- 250 g Champignons, in Scheiben
- 100 g Perlzwiebeln, frisch
- 2 EL Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2236 kJ / 533 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Hackbällchen-Suppe
35min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1h 30min
Rinderschmortopf
1 Std. 55 Min
Rindergulasch mit Starkbier
1 godz. 15 min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Rindfleisch in Rotwein
2sa 15 dk
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1 godz. 20 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 godz. 50 min
Gulaschsuppe deluxe
2h
Italienisches Gulasch
2h