Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 1 ½ TL Zucker
- 6 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 80 g Cornichons, in Stücken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 800 g Rindfleisch (aus der Schulter), in Würfeln (ca. 2 cm)
- 250 g Rotwein
- 200 g Wasser
- 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- 250 g Champignons, in Scheiben
- 100 g Perlzwiebeln, frisch
- 2 EL Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2236 kJ / 533 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30min
Schweinefilet mit Bohnensalat
55min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1h 15min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Rinderschmortopf
1h 55 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25 min
Gulaschsuppe deluxe
2h
Italienisches Gulasch
2h