Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 60 g di porro, a pezzi (2 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito fresco
veya 2 ½ cucchiaini di lievito secco -
250
g di farina manitoba
veya 250 g di farina per pizza - 250 g di farina di farro
Farcitura e terminare la preparazione
- 150 g di salame, a fette (3 mm)
- 6 fichi, secchi, in quarti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane paesano
3h
Risotto alla parmigiana
30 min
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1h 15min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Burro
40 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane veloce
1h 15min
Muffins con gocce di cioccolato
1h