Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 60 g di porro, a pezzi (2 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito fresco
veya 2 ½ cucchiaini di lievito secco -
250
g di farina manitoba
veya 250 g di farina per pizza - 250 g di farina di farro
Farcitura e terminare la preparazione
- 150 g di salame, a fette (3 mm)
- 6 fichi, secchi, in quarti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza Margherita
2h 10min
Pizza alla farina di farro
Brak ocen
Pane paesano
3h
Pasta brisèe
5min
Pane rustico
2h
Bürli con segale
12 godz.
Risotto alla parmigiana
30 dk
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Brak ocen
Pane tipo ciabatta
1sa 45 dk
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Treccia bernese
1sa 45 dk