Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Za'atar
- 20 g dried thyme
- 15 g dried oregano
- 15 g dried savory (see tip)
- 10 g sumac (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 10 g sesame seeds
Flatbread (Manakish)
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 275 g water
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 50 g olive oil, plus extra for greasing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2379 kJ / 565 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 93 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Persian Flatbreads
1h 45min
Harissa
20min
Iranian Barbari
2 godz. 30 min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 godz. 20 min
Fatayer with cheese and mint
2h 15min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Pitta Bread
2 godz.
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20 min
Houmous
13 Std. 30 Min
Pain d'Epi
2h 40min