Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Za'atar
- 20 g dried thyme
- 15 g dried oregano
- 15 g dried savory (see tip)
- 10 g sumac (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 10 g sesame seeds
Flatbread (Manakish)
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 275 g water
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 50 g olive oil, plus extra for greasing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2379 kJ / 565 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 93 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harissa
20min
Lebanese Spiced Flatbread
3 Std. 20 Min
Stuffed Parathas
1 godz. 20 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Chapatis
1 Std. 30 Min
Spinach Fatayers
2 Std.
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Spiced lamb flatbread
1h 50min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Gulab Jamuns
2h 30min
Fatayer with Cheese and Mint
1 Std. 5 Min