Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
- 600 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in 5 cm Stücken
- 10 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 80 g schwarze Oliven, entkernt, abgetropft
-
1
EL Basilikum, frisch
veya 1 TL Basilikum, getrocknet - ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 6 Eier
- 150 g Feta, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1265 kJ / 302 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Porree-Feta-Tarte
2h
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1h 10min
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Paprika-Feta-Tarte
1h
Tomatentarte à la Provence
55min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 godz. 45 min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min