Cihazlar ve Aksesuarlar
金平炒牛蒡
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
香油20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片5 克
-
牛蒡 (約1條),去皮,切絲200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲30 克
-
日式醬油10 克
-
清酒10 克
-
糖5 克
-
白芝麻½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
1.7 g
Kalori
438.6 kJ /
104.9 kcal
Yağ
6 g
Lif
2.9 g
Karbonhidrat
12.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
幸福便當菜
61 Tarif
Tayvan
Tayvan