Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa de tomate
- 1 trozo de jengibre fresco pelado (2 cm)
- 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 10 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 2 tomates en cuartos
Relleno de cangrejo
- 20 g de cilantro fresco
- 1 tira de piel de limón
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 1 pellizco de comino molido
- 300 g de carne de cangrejo
- 8 láminas de masa filo (aprox. 48 cm x 25 cm)
- aceite para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Agujas de ternera
1u. 40min
Samosas de pollo - India
2u. 20min
Samosas vegetarianas
1h 45 min
Saquitos crujientes de cerdo y gambas thai
30 min
Crujiente de coliflor
1 Std.
Sándwich cubano
1 Std.
Gambones o langostinos marinados en papillote
2u. 30min
Snacks de gambas (Giau Gung Ob)
35 min
Empanadas de sepia a la mallorquina
2 Std. 10 Min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25 min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45 min
Pappardelle con rúcula y requesón
1 Std.