Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Almond paste filling
- 250 g blanched almonds
- 80 g sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 pinch salt
- 30 g unsalted butter, soft
- 1 Tbsp orange flower water
Folding and frying briouats
- 250 g filo pastry, cut in strips (36 cm x 6 cm)
- 50 g unsalted butter, melted
- 1 egg yolk, lightly whisked
- oil, for frying
- 300 g honey
- ½ Tbsp orange flower water
- 2 Tbsp toasted sesame seeds (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tuna and Olive Empanaditas
4 Std. 5 Min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20 min
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Fatayer with Cheese and Mint
1 godz. 5 min
'Qamar el-din' juice
5 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Red lentil soup with cumin
55min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 Std. 45 Min
Moroccan Mint Tea
25 min