Cihazlar ve Aksesuarlar
牛蒡野菇丼
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
牛蒡 切絲80 克
-
鴻喜菇150 克
-
醬油2 大匙
-
味醂1 大匙
-
清酒1 大匙
-
蛋 打散2 顆
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
12 g
Kalori
878 kJ /
210 kcal
Yağ
10 g
Lif
5 g
Karbonhidrat
19 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
低卡新食感
11 Tarif
Tayvan
Tayvan