櫻花蝦蔬菜炊飯

櫻花蝦蔬菜炊飯

4.3 4 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 20 dk
2 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    15 克
  • 5 克
  • 乾香菇 泡軟,切丁(約1公分)
    3 朵
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    60 克
  • 高麗菜 切小片(約1公分)
    120 克
  • 櫻花蝦
    25 克
  • 高湯
    180 克
  • ⅛ - ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 毛豆仁 (新鮮或冷凍)
    50 克
  • 500 克
  • 青蔥 切蔥花
    15 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 378.4 mg
Protein 16.8 g
Kalori 2041.2 kJ / 488.3 kcal
Yağ 4.5 g
Lif 7.9 g
Doymuş Yağ 25.4 g
Karbonhidrat 95.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...