Cihazlar ve Aksesuarlar
薑燒秋刀魚
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
薑 切絲20 克
-
薄鹽醬油4 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
秋刀魚 去頭尾,對半切2 條
-
蔥 切蔥花,裝飾用½ 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
15.245 g
Kalori
1062 kJ /
253 kcal
Yağ
19.435 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
1.995 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
KONNICHIWA日本風
11 Tarif
Tayvan
Tayvan