薑燒秋刀魚

薑燒秋刀魚

4.7 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 切絲
    20 克
  • 薄鹽醬油
    4 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 秋刀魚 去頭尾,對半切
    2 條
  • 切蔥花,裝飾用
    ½ 根

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 15.245 g
Kalori 1062 kJ / 253 kcal
Yağ 19.435 g
Lif 0.1 g
Karbonhidrat 1.995 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...